Duofix WC montavimo elementas H82 Padidinti

Geberit Duofix Omega WC montavimo elementas H82

Geberit Duofix Omega WC montavimo elementas H82



Smulkiau

Nauja

1-2 darbo dienos

396,75 EUR

529,00 EUR

-25%

  • Duofix Omega WC montavimo elementas H82


    valdomas iš priekio arba iš viršaus
    aukštis 82 cm
    Tinka vandens nuleidimo mygtukai:
    Omega20/Omega30/Omega60/Omega70

    Naujasis Geberit omega potinkinis bakelis gali būti montuojamas trijuose aukščiuose - 82, 98 ir 112 cm. Visais atvejais yra garantuotas efektyvus WC puodo nuplovimas ir vandenį taupanti dviejų vandens kiekių technologija.

    Įrengus Geberit Omega potinkinį bakelį, maksimalus sienos storis bus ne daugiau kaip 17 centimetrų, dėl to šis sprendimas tinka beveik bet kurioje statybinėje situacijoje. Vanduo prie bakelio gali būti prijungtas tiek iš galo, tiek ir iš šono. Priklausomai nuo situacijos, vandens nuleidimo mygtukas gali būti įrengtas arba iš viršaus, arba iš priekio ant bakelio. Potinkinis bakelis ir vandens nuleidimo mygtukas sumontuojami be jokių specialių įrankių.

    Sumažinta bakelio anga iki 180 mm x 110 mm suteikia galimybę įrengti mažesnio dydžio, elegantiškus vandens nuleidimo mygtukus Omega20, Omega30 ar lygiai su plytelėmis montuojamą vandens nuleidimo mygtuką Omega60. Taip pat yra galimybė naudojant nuotolinį vandens nuleidimo mygtuką Sigma70 įrengti patį mygtuką bet kur dviejų metrų atstumu nuo potinkinio bakelio.

    Geberit Duofix Omega WC montavimo elementas H82 Video

    Geberit Duofix Omega montavimas

    Apie Geberit

    Visame pasaulyje veikianti Geberit grupė yra Europos rinkos lyderė santechnikos gaminių srityje. Geberit, kaip integruotos grupės, pozicija daugelyje Europos šalių yra labai stipri, todėl ji gali pasiūlyti unikalią pridėtinę vertę tiek santechnikos, tiek vonios keramikos sektoriuose. Gamybiniai pajėgumai: daugiau kaip 29 gamyklų, iš kurių 6 yra užsienio šalyse. Grupės buveinė yra Rapersvilyje-Jonoje, Šveicarijoje. Geberit dirba daugiau nei 12 000 darbuotojų daugiau nei 50 šalių, Geberit produktai yra inovatyvūs, ilgaamžiai ir draugiški aplinkai.

    Grąžinimo garantija

    14-os dienų prekių ir pinigų grąžinimo garantija

    Apmokėjimas grynais

    Grynaisiais pinigais apmokėjimų nepriimame

    Mokėjimo būdai

    Bankiniu pavedimu, Mokėjimais per Paysera

    Pristatymo būdai

    Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pasiimti patiems

    Vartotojo duomenų apsauga

    Saugus prisijungimas ir apmokėjimas