BLIX BLDP4 dušo durys Padidinti

Dušo durys Ravak BLIX BLDP4

Ravak BLIX stumdomos dušo durys į nišą BLDP4 su centriniu įėjimu

Smulkiau

Nauja

Prekė sandėlyje!

470,39 EUR

587,99 EUR

-20%

    • matmenys: 120, 130, 140, 150, 160, 170, 180, 190, 200 cm
    • spalvinis variantas: profili- baltas, poliruoto aliuminio, satinas, rankenos poliruoto aliuminio
    • saugaus stiklo vitražas: 6 mm; Transparent, Grape, Grafit
    • gaminio aukštis: 190 cm

    Praktiškas ir patrauklus

    Dušo kabina Blix – tai puikios kokybės pavyzdys už protingą kainą. Jos kruopštus apdirbimas, stilingas dizainas ir praktiški privalumai prieinami kiekvienam pageidaujančiam pirkėjui.

    Nepriekaištinga kokybė

    Naudojant mechanizmą SilentRun, kuris yra apatinėje  dušo kabinos Blix dalyje, stumdomoji sistema dirba tyliai ir patikimai, neleidžia užstrigti ir persikreipti judamoms dalims.

    Paprasta valyti

    Lengvai paspaudus mechanizmą apatinėje stumdomųjų dušo durų dalyje, sąvaras galima atlenkti ar visiškai išimti ir taip lengvai išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas. Dušo kabinų priežiūrą Jums palengvins universali ir švelni priemonė RAVAK Cleaner, skirta valyti bet kuriuos vonios kambario paviršius.

    Visiems gyvenimo etapams

    Dviejų metrų pločio dušo durys tiks, pavyzdžiui, praustis duše dviese, pusapvalės  dušo kabinos – nedideliems vonios kambariams, o žema  dušo kabina skirta deriniui su giliu padėklu, sukurtu specialiai vaikams  maudytis. Dušo kabinos Blix pasirengusios lydėti Jus per visą Jūsų gyvenimą.

    Įrengiama vonios kambario kampe, išklijuotame plytelėmis (idealiai tinka nišoms su apdaila arba kombinacijai su nejudama sienele BLPS) ant padėklų RAVAK PERSEUS, PERSEUS PRO, PERSEUS PRO FLAT, PERSEUS PRO CHROME, GIGANT PRO, GIGANT PRO FLAT, GIGANT PRO CHROME arba tiesiog ant grindų su įrengtu dušo kanalu arba trapu. Matmenims 130 cm ir daugiau galima įrengti tik į dušo kanalą. Dviejų nejudamų sienelių tipo BLPS kombinacija leidžia sukurti „П“-tipo dušo kabiną

    Rekomenduojame įsigyti:

    Dušo durims tinkantis padėklas: PerseusPro

    Vietoj dušo padėklo galima įrengti dušo lataką. Pasirinkite reikalingo dydžio lataką: Latakai

    Apie Ravak

    Ženklas RAVAK pristato modernų bei praktišką, suprojektuotą iki smulkiausios detalės vonios kambarį. Nesiekia tik išskirtinio įspūdžio, bet visada atsižvelgia į klientų poreikius bei pageidavimus. Tiki, kad yra daiktų, kurie gali džiuginti daugelį metų. Koncepcijų kūrimas ir nestandartiniai sprendimai yra pagrindinis konkurencinis Ravak pranašumas.

    Grąžinimo garantija

    14-os dienų prekių ir pinigų grąžinimo garantija

    Apmokėjimas grynais

    Grynaisiais pinigais apmokėjimų nepriimame

    Mokėjimo būdai

    Bankiniu pavedimu, Mokėjimais per Paysera

    Pristatymo būdai

    Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pasiimti patiems

    Vartotojo duomenų apsauga

    Saugus prisijungimas ir apmokėjimas