Ceramic Slim O praustuvas Padidinti

Keraminis praustuvas RAVAK Ceramic Slim O, 55 x 37 x 12 cm. Baltas

Nauja

Prekės pristatymo terminas 2-3 savaites

184,99 EUR

Charakteristikos
Garantija 5 metai
Spalva: balta
Montavimо tipas: Pastatoma
Medžiaga: keramika (sanitarinis fajansas)
  • Suapvalintos keramikinio praustuvo Ceramic SLIM O formos maloniai nuglūdina aštrius vonios kambario kampus ir veikia raminamai. Plonasienė keramika leidžia sukurti tiksliai apibrėžtas plonas briaunas ir suteikia praustuvui vizualaus lengvumo. Patrauklus švelnumo ir atsparumo derinys bei praustuvo įrengimo ant plokštės ir maišytuvo pozicijos pasirinkimo laisvė.

    • parametrai (šxhxv): 55 x 37 x 12 cm
    • medžiaga: keramika
    • vandens perpylimas: NE
    • priedai: plokštė po praustuvu / spintelė po praustuvu, tvirtinamu ant plokštės, fiksuota praustuvo sifono galvutė, chromuotas arba baldų sifonas, ekstra ilgas vandens maišytuvas Chrome arba 10°
    • Garantija: 5 metai

      Ceramic SLIM O praustuvas pagamintas iš kokybiškos keramikos ir yra skirtas įrengti tik ant L formos arba I formos plokštės po praustuvu arba įrengti ant spintelės po praustuvu, tvirtinamu ant plokštės SUD 260.01. Praustuvą būtina derinti su fiksuota praustuvo sifono galvute, kuri neleidžia pratekėti vandeniui. Prie praustuvo Ceramic SLIM O rekomenduojame ant plokštės arba spintelės įrengti ilgą vandens maišytuvą Chrome VR 015.00, kurio aukštis 311 mm, arba ekstra ilgą vandens maišytuvą 10° TD 015.00 (aukštis 334 mm).

    Garantija 5 metai
    Spalva: balta
    Montavimо tipas: Pastatoma
    Medžiaga: keramika (sanitarinis fajansas)

    Apie Ravak

    Ženklas RAVAK pristato modernų bei praktišką, suprojektuotą iki smulkiausios detalės vonios kambarį. Nesiekia tik išskirtinio įspūdžio, bet visada atsižvelgia į klientų poreikius bei pageidavimus. Tiki, kad yra daiktų, kurie gali džiuginti daugelį metų. Koncepcijų kūrimas ir nestandartiniai sprendimai yra pagrindinis konkurencinis Ravak pranašumas.

    Grąžinimo garantija

    14-os dienų prekių ir pinigų grąžinimo garantija

    Apmokėjimas grynais

    Grynaisiais pinigais apmokėjimų nepriimame

    Mokėjimo būdai

    Bankiniu pavedimu, Mokėjimais per Paysera

    Pristatymo būdai

    Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pasiimti patiems

    Vartotojo duomenų apsauga

    Saugus prisijungimas ir apmokėjimas