Duravit Me By Starck WC puodas, pakabinamas su dangčiu Padidinti

Duravit Me By Starck WC RIMFREE pak su SC dangčiu

Pakabinamas unitazas Duravit Me By Starck rimless, su dangčiu softclose

Smulkiau

Nauja

Šiuo metu neturime

335,00 EUR

  • Naujoji žinomo vonios kambario dizainerio Philippe Starck keramikos serija vonios kambariui. Kaip sukurti šiuolaikišką ir nesenstančią vonios seriją, kurioje derinami absoliučiai skirtingi stiliai? Pasak originaliojo „ME by Starck“ kūrėjo Ph. Starck, tereikia visiškai minimalizuoti vonios baldų bei įrangos dizainą ir vietoje didžiausią dėmesį skirti vartotojo asmenybei, individualumui ir poreikiams. Naujoji serija, skirta šiuolaikinį vonios dizainą kuriančiam vartotojui.

    • Rimless modelis – be nuplovimo lanko, su stačiu vandens nubėgimu. Unitazą su atviru apiplovimo kraštu lengviau valyti.
    • Taupo vandenį - užtenka nustatyti didįjį vandens nuleidimą ant 4,5 litro.
    • Itin kompaktiškas – tik 480 mm. gylis (įprasto gylis 570 mm.)
    • Minimalistinis dizainas, paprastesnė priežiūra.
    • Pagamintas iš higieniškos, patvarios, aukščiausios kokybės keramikos - tai higieniška ir patvari medžiaga, kuri tarnaus jums ilgus metus.
    • Su Durafix montavimo rinkiniu.
    • Tinka su visais WC potinkiniais rėmais.
    • Atstumas tarp tvirtinimų (nuo centro iki centro) 180 mm.

    Rimless yra pakabinamas unitazas, kurio briauna yra atvira, o visas paviršius – glotnus, todėl jį paprasta valyti ir galima palaikyti geresnę higieną, nes visi nešvarumai veiksmingai pašalinami. Bandymai parodė, kad nuleidus vandenį bakterijų ant unitazo paviršiaus nelieka. Dėl higieniško plaunamojo mechanizmo unitazą lengviau valyti, be to, sunaudojama kur kas mažiau stipriai veikiančių valiklių. Rimless unitazas pasižymi ilgaamžišku, paprastu dizainu, kuris tiktų kiekvieno vonios kambaryje.

    Apie Duravit

    Duravit - gerai žinomas visoje Europoje vokiečių santechnikos gamintojas, kurio istorija skaičiuoja jau beveik du amžius. Gamintojas yra sparčiai tobulėjantis, o šiuo metu ypač daug investuojama į "Žaliąjį vonios kambarį", kad visi produktai atitiktų ekologijos standartus ir saugotų gamtą.

    Grąžinimo garantija

    14-os dienų prekių ir pinigų grąžinimo garantija

    Apmokėjimas grynais

    Grynaisiais pinigais apmokėjimų nepriimame

    Mokėjimo būdai

    Bankiniu pavedimu, Mokėjimais per Paysera

    Pristatymo būdai

    Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pasiimti patiems

    Vartotojo duomenų apsauga

    Saugus prisijungimas ir apmokėjimas