Dušo sienelė Baltijos Brasta EMA Padidinti

Dušo sienelė Baltijos Brasta EMA

Baltijos Brasta dušo sienelė EMA

Smulkiau

Nauja

Pristatymo terminas bus patvirtintas vadybininko

367,00 EUR

  • Berėmė dušo sienelė EMA 80, 90, 100, 110, 120, 130, 140 cm

    Dušo sienelė be rėmų iš itin saugaus grūdinto 6 mm ir 8 mm storio stiklo. Ši dušo sienelė puikiai įsikomponuoja  minimalistiniame vonios kambario interjere. Galimi standartinių ir nestandartinių matmenų užsakymai.

    Komplektuojamo laikiklio ilgis 500-1000 mm. Jei reikalingas kito ilgio laikiklis, būtina nurodyti užsakant.

    • Padengta "Greiti lašai" danga. „Greiti Lašai“ – danga, padedanti apsaugoti dušo durų stiklą nuo vandens galimo poveikio. Stiklas tampa atsparesnis įbrėžimams ir lengviau valomi nešvarumai
    • Klasikinis dizainas
    • Stabili bei tvirta konstrukcija
    • Lengva priežiūra
    • Blizgūs Chromuoti laikikliai
    • Saugus 6 mm grūdintas stiklas (dydžiai 80 - 100 cm)
    • Saugus 8 mm grūdintas stiklas ( dydžiai 110 - 140 cm)
    • Sienelės aukštis 2000 mm
    • Kolekcija BE RIBŲ

    Garantija 2 meta.

    Gamintojas Baltijos brasta Lietuva

    Sienelė reversinė - galima montuoti  kairėje arba dešinėje pusėje vertikaliai apverčiant montavimo metu.
    Keičiant aukštį, taikomas 15% antkainis. Maksimalus aukštis - 2250 mm.
    Užsakant vonios sienelę specialaus dydžio ir / ar nestandartinio aukščio, prašome kreiptis el paštu info@vonia24.lt arba telefonu 86505 2424

    Dydį ir sienelės stiklą pasirinkite iš išsiplečiančio meniu.

    Speciali stiklo danga „Greiti lašai“

    Stiklas – viena geriausių medžiagų dušo kabinoms gaminti, mat jis yra tvirtas ir gerai praleidžia šviesą. Tačiau dėl nelygaus paviršiaus (apie 50 000 įdubimų kvadratiniame centimetre) ir cheminės struktūros, natūralus stiklas yra neatsparus vandens poveikiui. Jis sulaiko drėgmę, o vandenyje esančios druskos nusėda ant jo, todėl mažėja šios medžiagos skaidrumas.

    Dėl intensyvaus vandens poveikio prasideda stiklo korozija. Kuo daugiau stiklas paveiktas korozijos, tuo labiau ant jo kaupiasi nešvarumų. Kiekvieną dieną jį vis sunkiau nuvalyti, o gautas rezultatas mažiau džiugina. Stiklą veikia korozija net ir naudojant išvalytą vandenį (išskyrus destiliuotą).

    GREITI LAŠAI – tai nauja technologija, apsauganti dušo kabinų stiklus nuo vandens poveikio. Ji medžiagai suteikia papildomų savybių: stiklas tampa atsparus įbrėžimams ir yra lengvai valomas.

    Vanduo lieka ant stiklo dėl molekulinės jėgos, vadinamos paviršiaus įtempimu.

    Paviršių padengus danga, dingsta tiesioginis molekulių sąlytis su stiklu. Lašai virsta rutuliukais ir nuteka, nes yra fiziškai atstumiami nuo paviršiaus.

    Stiklo paviršius atstumia vandenį ir nešvarumus, tad jį valyti iki 90 proc. lengviau.

    Montavimo paslaugos

    Nusipirkus Baltijos Brastos gaminius galima užsakyti montavimo paslaugas. Už prekes atsiskaitoma mūsų e-parduotuvėje, o už montavimą – pristačius ir sumontavus nupirktą gaminį. Montavimo paslaugų įkainiai:

    • Dušo kabinos ar sienelės montavimas visoje Lietuvoje, išskyrus Kuršių Neriją – 120 eur. Montavimas Kuršių Nerijoje – papildomai 35 eur
    • Papildomos dušo sienelės montavimas (jeigu kabina yra trijų ar keturių sienelių) – 20 eur
    • Dušo padėklo montavimas su medžiagomis – papildomai 35 eur
    • Aukščiau nurodyti montavimo įkainiai taikomi darbams, atliekamiems nuo 8 iki 17 val. Dėl kito laiko derinamasi atskirai, taikomas 35 eur antkainis
    • Montuojant dvi ar daugiau dušo kabinų sienelių vienoje vietoje taikomos nuolaidos

    Matavimo paslaugos

    Jeigu norite įsigyti gamintojo Baltijos Brasta dušo kabiną ar sienelę, bet nesate tikri dėl išmatavimų – pas Jus gali atvykti gamintojo atstovas, išmatuoti ir pasiūlyti tinkamiausią gaminį. Paslauga yra nemokama, atvykti gali į bet kurį Lietuvos miestą. Bet, klientas neprivalo pirkti gaminio.

    Apie Baltijos brasta

    UAB „Baltijos Brasta“ buvo įkurta 1996 m. Bendrovės būstinė yra Kaune. Kituose Lietuvos ir užsienio šalių miestuose atstovauja patikimi ir patyrę partneriai. Ypatingi, ilgalaikiai ryšiai sieja su Suomija, iš kurios įmonė veiklos pradžioje pasisėmė daug patirties, naujų idėjų ir su kuria glaudžiai bendradarbiauja iki šiol.

    Kompanijos išskirtinumas – skirtingų produktų pateikimas vartotojams, aukščiausios kokybės ir patikimumo užtikrinimas. Tai pasiekiama gerai įsigilinus į kiekvieną sritį bei bendradarbiaujant su patikimais partneriais Lietuvoje ir užsienyje. Daugelį gaminių Lietuvos rinkai pasiūlė pirmieji. Atsižvelgdami į didėjančius vartotojų poreikius, nuolat ieško unikalių sprendimų, sparčiai plečia savo veiklą.

    Grąžinimo garantija

    14-os dienų prekių ir pinigų grąžinimo garantija

    Apmokėjimas grynais

    Grynaisiais pinigais apmokėjimų nepriimame

    Mokėjimo būdai

    Bankiniu pavedimu, Mokėjimais per Paysera

    Pristatymo būdai

    Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pasiimti patiems

    Vartotojo duomenų apsauga

    Saugus prisijungimas ir apmokėjimas