Nešiojamas biotualetas "Mobile-WC Deluxe" Padidinti

Nešiojamas biotualetas "Mobile-WC Deluxe"

Tik internetu

Vokiškas nešiojamas biotualetas "Mobile-WC Deluxe".

Smulkiau

Nauja

79,00 EUR

  • Vokiškas nešiojamas biotualetas "Mobile-WC Deluxe" yra labai lygaus paviršiaus, lengvai prižiūrimas.

    Nemokas pristatymas tiesiai iš gamintojo per 1-2 darbo dienas.

    Tinkamas naudoti kemperiuose, gyvenamosiose priekabose, jachtose, yra pamėgtas tolimųjų reisų vairuotojų, puikiai pasitarnauja slaugant ligonį ar darant namų remontą.

    Pagamintas iš patvaraus, aukštos kokybės plastiko.

    Vandens ir nuotekų rezervuarai yra lengvai atskiriami ir vėl sukabinami. Integruotas nuotekų lygio indikatorius, kintantis iš žalios spalvos į raudoną ir perspėjantis, kad nuotekų bakas prisipildė iki 3/4.

     

    Vandens bako talpa: 16 l;

    Nuotekų bako talpa: 19,4 l;

    Išmatavimai: 36,7 (aukštis) x 38,0 x 44,6 cm;

    Svoris: 4,1 kg;

    Spalva: balta/ pilka.

     

    *Skystis A: Ekologiška sanitarinė priežiūros priemonė "Ensan Blue" 2,5 L nešiojamų tualetų apatiniam (nuotekų) bakeliui. Sunaikina atliekas, dezinfekuoja WC, skleidžia malonų kvapą. Ekonomiška pylimo dozė.

    *Skystis B: Sanitarinė priežiūros priemonė ENSAN GREEN biotualetams. Patikima, efektyvi, naudojama nepraranda dezodoruojančių savybių – naikina nemalonų kvapą vandens nuleidimo bakelyje bei tirpina fekalijas. Yra specialus užsukimas apsaugai nuo vaikų. Pilamas į nuotekų baką. Tūris 1 litras. Dozavimas: 75 ml 10 litrų nuleidžiamojo bakelio talpai. Į 2-3 litrus apytiksliai pilama 15-22 ml šios priemonės.

    *Skystis C: Skysta valymo priemonė yra pilama į tualeto vandens bakelį. Tualetas geriau išvalomas, gaiviai kvepia, taip pat ši priemonė saugo nuo bakterijų, neleidžia susidaryti kalkių nuosėdoms, skleidžia malonų citrinų aromatą ir palaiko švarą jūsų tualete. Tūris: 1 l. Nauojimas: 75 ml priemonės įpilkite į 15 l švaraus vandens baką ir tada leiskite vandenį. Laikymo sąlygos: geriausia priemonę laikyti 38 °C temperatūroje. Sunaudojus visą valymo skystį “Ensan Rinse”, buteliuką praplaukite vandeniu ir išmeskite. Vandenį, likusį po praskalavimo, galite supilti į tualeto bakelį. Jokiu būdu nenaudokite tuščio buteliuko kokioms nors kitoms priemonėms supilti!

     

     

    Apie Enders

    Возможно, вы имели в виду: German bio toilets TENDERS, awarded with the award „Caravanning Design Award 2010” for the best portable toilets in 2010. Vokietijos bio tualetai Enders, suteiktas apdovanojimas

    Grąžinimo garantija

    14-os dienų prekių ir pinigų grąžinimo garantija

    Apmokėjimas grynais

    Grynaisiais pinigais apmokėjimų nepriimame

    Mokėjimo būdai

    Bankiniu pavedimu, Mokėjimais per Paysera

    Pristatymo būdai

    Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pasiimti patiems

    Vartotojo duomenų apsauga

    Saugus prisijungimas ir apmokėjimas