Spintelė po praustuvu SD Comfort 600/800 Padidinti

Spintelė po praustuvu Ravak SD Comfort 600

Nauja

Prekės pristatymo terminas 2-3 savaites

407,14 EUR

478,99 EUR

-15%

Charakteristikos
Garantija 5 metai
Spalva: balta
  • Spintelė po praustuvu SD Comfort 600

    Erdvi spintelė su dviem stalčiais (slanki sistema). Dvi pusiau įleidžiamos metalinės rankenos palengvina stalčių judėjimą ir standartiškai tiekiama baltos spalvos. Įrengimui taip pat galime pasiūlyti ir chromuotas rankenas.

    Techninė informacija:

    • dydis (plotis x aukštis x gylis): 60 x 50 x 46 cm
    • medžiaga: impregnuota plokštė MFPB ir MDF
    • spalvotas korpusas: baltas (blizganti)
    • stalčiaus išorės dizainas: balta (blizganti)
    • Garantija: 5 metai
    • priedai: Praustuvas Comfort 600, praustuvo kasetė su stacionariu ištekėjimu, arba plokštė Comfort 600 / 1200, Plokštės Balance/Comfort 1200 konsolė, rankšluosčių laikiklis Comfort, Praustuvas, montuojamas ant plokštės (pvz.: Uni, Uni Slim)

    Pakabinamą spintelę SD Comfort 600 siūlome baltos/baltos spalvos. Vidinė spintelės erdvė yra grafito spalvos. Spintelė standartiškai yra su baltomis rankenomis, kurias galima pakeisti papildomai įsigyjamomis, chromu dekoruotomis rankenomis.

    Du praktiški stalčiai su slankia sistema suteikia pakankamai erdvės daiktams susidėti. Spintelė skirta po įleidžiamu praustuvu Comfort 600 be perpylimo, papildoma praustuvo kasete su stacionariu išleidimu.

    Spintelę galima papildyti taip pat balta plokšte Comfort 600 ir praustuvu, montuojamu ant plokštės, arba plokšte Comfort 1200, plokštės Balance/Comfort 1200 konsole, baltu rankšluosčių laikikliu Comfort ir praustuvu, montuojamu ant plokštės (pvz.: Uni / Uni Slim koncepcijos). Dvi, viena šalia kitos esančios spintelės gali būti papildytos plokšte Comfort 1200 ir tokiu būdu gaunama didžiulė erdvė daiktams sudėti ir uždaros daiktų podėlio vietos.

    Garantija 5 metai
    Spalva: balta

    Apie Ravak

    Ženklas RAVAK pristato modernų bei praktišką, suprojektuotą iki smulkiausios detalės vonios kambarį. Nesiekia tik išskirtinio įspūdžio, bet visada atsižvelgia į klientų poreikius bei pageidavimus. Tiki, kad yra daiktų, kurie gali džiuginti daugelį metų. Koncepcijų kūrimas ir nestandartiniai sprendimai yra pagrindinis konkurencinis Ravak pranašumas.

    Grąžinimo garantija

    14-os dienų prekių ir pinigų grąžinimo garantija

    Apmokėjimas grynais

    Grynaisiais pinigais apmokėjimų nepriimame

    Mokėjimo būdai

    Bankiniu pavedimu, Mokėjimais per Paysera

    Pristatymo būdai

    Pristatymas visoje Lietuvoje, galimybė pasiimti patiems

    Vartotojo duomenų apsauga

    Saugus prisijungimas ir apmokėjimas